Werken bij THDV

Werken bij THDV

Werken bij THDV betekent werken in een bijzondere omgeving – vanuit het hart van Amsterdam – met of voor kwetsbare mensen. Onze medewerkers hebben het dienen van God en het uitdragen van Zijn liefde als hoogste prioriteit. We verwachten van iedere medewerker dat hij of zij de christelijke identiteit van THDV onderschrijft en deze actief uitdraagt vanuit een levend geloof in Jezus Christus.

Betaalde functies | vrijwilligerswerk
Onze medewerkers hebben allemaal zeer uiteenlopende (kerkelijke)achtergronden, vakkennis en talenten. Omdat we diverse werkterreinen hebben, hebben we ook een breed scala aan functies: betaald en als vrijwilliger. Bij ons werk horen passende en verantwoorde arbeidsvoorwaarden. Wij volgen de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.

Stages
We willen je graag de mogelijkheid bieden om stage te lopen binnen onze organisatie. We hebben stagemogelijkheden voor verschillende opleidingen en opleidingsniveaus. Denk bijvoorbeeld aan de MBO-opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) en de HBO-opleidingen Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Ook op ons Dienstencentrum zijn er regelmatig stageplekken beschikbaar, bijvoorbeeld voor studenten van de MBO-opleidingen Marketing & Communicatie, Bedrijfsadministratie/ Boekhouding, Personeel & Arbeid, Communicatie en Journalistiek. Iedere stagiaire krijgt een stagevergoeding op basis van zijn of haar opleidingsniveau en het aantal stageuren per week. 

Open sollicitaties
Het kan zijn dat je graag bij ons wilt komen werken, maar dat er op dit moment geen geschikte vacatures voor jou zijn. In dit geval willen we je aanmoedigen om ons een open sollicitatie te sturen. Deze bewaren wij een jaar lang. Wanneer er een vacature vrijkomt die overeenkomt met jouw vakgebied en/of interesses, nemen wij contact met je op. Je kunt jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae sturen naar: vacature@totheildesvolks.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met de afdeling Personeelszaken via telefoonnummer (020) 344 63 10.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Mail of bel ons gerust als je vragen hebt.
Jelmer Roos, Personeelsconsulent
vacature@totheildesvolks.nl 
T. (020) 344 63 10

Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer