Prolife

Voordeel voor donateurs van THDV

THDV heeft afspraken gemaakt met Pro Life Zorgverzekeringen. 

THDV ziet om naar kwetsbare groepen in onze samenleving. Mede dankzij jouw steun kunnen we ons werk doen en uitbreiden. Zo zijn er dit jaar meer kinderen uit de armoede geholpen. En bereiken we via ons digitale veldwerk ook prostituees die werken via het internet. Pro Life en THDV vinden elkaar in het geloof en staan achter elkaars doelstellingen. Beide organisaties maken zich vanuit Bijbelse normen en waarden hard voor zorg. Wij als het gaat om prostituees, verslaafden, dak- en thuislozen, en kinderen in armoede. Pro Life als het gaat om het geven van toegang tot (christelijke) zorg. We zijn blij dat we jou als donateur van ons werk een mooi aanbod kunnen doen voor een zorgverzekering bij Pro Life.

Pro Life biedt toegang tot christelijke zorg

Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in je leven: relatieproblemen, psychische problemen of het verlies van een dierbare. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom je bepaalde keuzes maakt. Pro Life vergoedt geen ingrepen die als doel hebben het leven te beëindigen. Hierdoor krijg je de zorg die je nodig hebt. Én die het beste bij je overtuiging past.

Jij en je eventuele gezinsleden krijgen korting bij Pro Life

Je krijgt 8% korting op je basisverzekering en 8% korting op je aanvullende (tandarts)verzekeringen. Vraag nu een offerte aan en krijg gratis de CD ‘Classical Young Messiah’.  

Je kunt bij Pro Life rekenen op:

• Een onderscheidende zorgverzekering zonder vergoeding voor abortus en euthanasie.

• Verantwoorde zorg, zoals Ivf waarbij geen restembryo’s (overtollige bevruchte eicellen) ontstaan.

• Je vergoeding meestal binnen 3 werkdagen als je digitaal je rekeningen indient.

• De Pro Life Vertrouwensarts voor medisch-ethische vragen.

• Zorgbemiddeling, ook voor christelijke zorg.

Nieuw bij Pro Life: de Principe Polis Budget, een goedkope basisverzekering

Bij Pro Life kun je nu kiezen uit 3 basisverzekeringen. Het verschil zit in het aantal ziekenhuizen en zorgverleners waar je terecht kunt. Bij een spoedgeval, verloskunde en kaakchirurgie vergoeden wij in elk ziekenhuis 100%. Ook als je de goedkoopste basisverzekering kiest.

Ga naar Pro Life en vraag een offerte aan of sluit meteen je polis af.

Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer