Dagopvang AHA

Dagopvang AHA

Veel mensen in onze samenleving missen de warmte van een 'thuis'. Ze voelen zich eenzaam en buitengesloten. Bij AHA bieden we hun een huiskamer, een plek om tot zichzelf te komen en een mogelijkheid om het Evangelie van Jezus Christus te horen.

In Amsterdam leven veel dak- en thuislozen. Mensen die het – om heel uiteenlopende redenen – in de reguliere maatschappij niet redden. Bij veel van deze mensen zijn de problemen al in hun jeugd begonnen. Bijvoorbeeld door emotionele verwaarlozing of een traumatische ervaring. Ze hebben behoefte aan warmte, aanspraak en een plek om tot rust te komen.

AHA is zo’n een plek waar dak- en thuislozen op adem kunnen komen. We bieden hen eten, warmte en gezelligheid. Samen met de gasten zoeken we ook naar mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding.

We zijn open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Adres en contact

Oudezijds Voorburgwal 1251012 EPAmsterdam
06-19493693
Jamesin AmsterdamJames groeit op in Londen. Na de geboorte van hun dochter, verhuizen James en zijn vrouw naar het geboorteland van zijn vrouw. Daar stapelen de problemen zich op en James komt terecht in Amsterdam. Daar leeft hij nu op straat.Verder met het verhaal van James
Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer