Love Limits

Love Limits

Love Limits is een empowerment-training van Scharlaken Koord. De training richt zich op het meer weerbaar maken van (risico)meiden met betrekking tot risicovol gedrag binnen relaties in het algemeen en in het bijzonder op het gebied van seksualiteit.

De training is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van OCW (Directie Emancipatie) en wordt gegeven door een gecertificeerde weerbaarheidsdocente van Scharlaken Koord.  De naam van de training Love Limits geeft aan dat ook op het gebied van de liefde grenzen gesteld mogen worden. Liefde maakt niet grenzeloos. Juist in de liefde worden grenzen gerespecteerd. In hoeverre meiden hiertoe in staat zijn, heeft te maken met zelfbeeld en socialisatie op het gebied van seksualiteit en relaties. De training besteedt hier aandacht aan en gaat dus verder dan de loverboy-problematiek.

Het doel van Love Limits is om (risico)meiden bewust maken van de eigen weerbaarheid op het gebied van relaties en seksualiteit en concrete handvatten bieden voor situaties waarin grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt. De training bestaat uit zes bijeenkomsten met elk een eigen thema, zoals houding & uitstraling, stemgebruik, grenzen, relaties en eigen kracht. De training is psycho-fysiek van aard en maakt gebruik van verschillende werkvormen. Denk daarbij aan rollenspellen, zelfverdedigingstechnieken en doe-opdrachten.

Doelgroep zijn meiden die een verhoogd risico lopen met grensoverschrijdend gedrag te maken te krijgen of die in aanraking zijn geweest met prostitutie. Het gaat om meiden die voortgezet onderwijs volgen op verschillende niveaus (VSO, VMBO, ROC). Daarnaast is de training ook goed inzetbaar in instellingen, buurthuizen en internaten. De maximale groepsgrootte is 12 en bij VSO 8-10 meiden. Bij individuele aanvraag wordt er gekeken naar de doelgroep.

De kosten voor de training Love Limits, inclusief intakegesprek, voorbereiding, bijeenkomsten, evaluatiemomenten en het bijbehorend lesmateriaal, bedragen: € 1975,-. De training kan op eigen locatie of in Amsterdam verzorgd worden. Naast de aangevraagde training worden reiskosten + BTW berekend. Prijswijzigingen voorbehouden. Vraag vrijblijvend informatie en een offerte bij ons aan!

Adres en contact

Barndesteeg 251012 BVAmsterdam
(020) 622 68 97Naar de website
Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer