No Nonsense

No Nonsense

In de training No Nonsense van Scharlaken Koord staan we onder andere stil bij de onderwerpen: seks en seksualiteit. In deze lessen wordt géén seksuele voorlichting gegeven maar kijken we naar de beleving van de leerlingen bij deze thema's. Ook wordt de sociaal emotionele kant van seksualiteit belicht. Het zijn interactieve lessen, met veel beeldmateriaal en een stukje humor. Meningen van leerlingen (en leerkrachten) worden naast elkaar gelegd. Wat zijn de voor- en nadelen van deze meningen? En welke mening past bij jou? Op deze manier worden de leerlingen gestimuleerd een mening te ontwikkelen over seks(ualiteit) en ze een inzicht geven in alle facetten die hieraan te pas komen; groepsdruk, sociale druk, media et cetera. We willen de leerlingen zo in staat te stellen om een eigen keuze te maken.

De training No Nonsense is erop gericht bewustwording te creëren rondom het thema seksualiteit en de seksuele weerbaarheid van jongeren te vergroten. No Nonsense richt zich op jongeren van 14 t/m 16 jaar in het reguliere of speciale onderwijs op verschillende niveaus. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op als je meer informatie wilt. 

Adres en contact

Barndesteeg 251012 BVAmsterdam
(020) 622 68 97Naar de website
Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer