Beware of Loverboys

Beware of Loverboys

Beware of Loverboys is een preventieproject van Scharlaken Koord in de vorm van een lessenserie. In deze lessen komt de loverboy problematiek aan de orde: Welke jongens doen dit? Waarom? Kun je ze herkennen? Hoe leggen ze contact? Welke meisjes kiezen ze uit? Hoe gaan ze te werk? In de vervolglessen staan we stil bij gezonde en ongezonde relaties ('wat wil ik eigenlijk en wat niet en waarom...?'), grenzen en wensen op het gebied van relaties en seksualiteit ('durf ik nee te zeggen...?'), maar gaan we ook via rollenspellen ondervinden hoe het is om grenzen te voelen en aan te geven. In elke les wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal, verschillende werkvormen en interactie. Kortom een boeiend project wat verder gaat dan alleen Loverboys!

Ons doel is bewustwording rondom loverboyproblematiek, het gebruik van internet en social media en het vormen van een eigen mening rondom seksualiteit en grenzen binnen relaties. Beware of Loverboys richt zich op meiden in de leeftijd van 13 tot 18 jaar in het regulier en/of speciaal onderwijs op verschillende niveaus (bijvoorbeeld VSO, VMBO,MBO, ROC). Daarnaast is de training ook goed inzetbaar in onder andere instellingen, buurthuizen en internaten. Naast lessen worden er lezingen, workshops en de cursus 'train de trainers' gegeven aan onder andere docenten, ouders, hulpverleners en intermediairs.

De algemene preventieles van Beware of Loverboys kan als losse les worden aangevraagd. Kosten per les: € 280,-. Wanneer je de lessenserie voor een groep aanvraagt (les 1-3) zijn de kosten: € 825,-. Naast de aangevraagde lessen worden reiskosten + BTW berekend. Prijswijzigingen voorbehouden. Vraag vrijblijvend informatie en een offerte bij ons aan!

Deze rap is gemaakt door Scharlaken Koord in samenwerking met de rappers Leon ft Xtase. We willen hiermee aandacht vragen voor de problemen rond 'loverboys', want er zijn nog altijd meisjes die het slachtoffer worden van een loverboy.

Adres en contact

Barndesteeg 251012 BVAmsterdam
(020) 622 68 97Naar de website
Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer