levensecht

Levensechttour 2018

Na het succes van vorig jaar komt de Levensecht-tour terug in Bunschoten, Ede en Vriezenveen! Het thema ‘Rauwheid & Hoop in Verslaving’ is het uitgangspunt voor drie bijzondere avonden in het najaar van 2018. Gratis kaarten zijn hier te bestellen.  Je kunt ons ook bellen via (020) 344 63 10. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de avonden wordt er een bijzondere reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van THDV. Ex-drugsverslaafde Jelmer en z'n zus Marije delen hun verhaal met ons en vertellen over hun leven en hoe ze konden breken met verslaving (in Bunschoten vertelt Martijn zijn verhaal). Je kunt als voorproefje alvast luisteren naar de podcast van Jelmer en Marije. Of lees het interview met Jelmer in de Oogst, het magazine van THDV.

Ook is er volop ruimte om kennis te maken met onze lokale Waypointprojecten.

THDV wil oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er prachtige psalmen gezongen en is er  muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Samen willen we danken, zingen en horen over het werk dat God nog steeds doet. Kom ook langs en laat je inspireren en verrassen. We hopen je daar te ontmoeten!

M.m.v. de Yesss-Tienerkoren uit Lunteren (concert Ede), organist Bastiaan Stolk, Gert Hutten, Simone Schoemaker en Ronald Koops & Levensechtband. De toegang is gratis. 

Reserveer je gratis kaarten!

We vinden het fijn als je een kaart reserveert, maar je bent ook zonder reservering van harte welkom!

 
 
Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer