levensecht

Levensechttour 2018:

Verhalen van rauwheid en hoop

Na het succes van vorig jaar komt de Levensecht-tour terug in Bunschoten, Ede en Vriezeveen! Het thema ‘Rauwheid & Hoop in Verslaving’ is het uitgangspunt voor drie bijzondere avonden in het najaar van 2018. Gratis kaarten zijn vanaf 1/9 te bestellen. En houd je van zingen? Zing dan mee op een van de avonden in ons projectkoor!

 

 

Tijdens de avonden wordt er een bijzondere reis gemaakt langs de rauwheid en hoop die we zien in zowel de Psalmen als in het werk van THDV. Ex-drugsverslaafde Jelmer en z'n zus Marije delen hun verhaal met ons en vertellen ons over hun leven en hoe ze konden breken met verslaving. Je kunt als voorproefje alvast luisteren naar de podcast van Jelmer en Marije. Of lees het interview met Jelmer in de Oogst, het magazine van THDV.

 

Ook is er volop ruimte om kennis te maken met onze lokale Waypointprojecten.

THDV wil oud en nieuw met elkaar verbinden: daarom worden er prachtige psalmen gezongen en is er ruimte voor muziek van THDV-medewerker Ronald Koops en band. Samen willen we danken, zingen en horen over het werk dat God nog steeds doet. Kom ook langs en laat je inspireren en verrassen. We hopen je daar te ontmoeten! De avonden worden dit jaar gehouden in:

Bunschoten – 3 november 

Ede – 10 november 

Vriezeveen – 17 november

 

M.m.v. de Yesss-Tienerkoren uit Lunteren, organist Bastiaan Stolk, Gert Hutten, Simone Schoemaker en Ronald Koops & Levensechtband. De toegang is gratis. Vanaf 1 september zijn gratis kaarten te bestellen. 

Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer