Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Machtiging
Als je het donatieformulier op deze website invult in opstuurt, geef je toestemming van Tot Heil des Volks (incassant-ID NL97ZZZ405302330000) om een doorlopende of eenmalige incasso-opdracht van je gift naar je bank te sturen om deze afschrijving conform de opdracht van THDV uit te voeren. THDV incasseert rond de 30e van elke maand. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze binnen 8 weken eenvoudig laten terugboeken door contact op te nemen met uw bank. 

Voorraad webshop
Onze boekenvoorraad en voorraad van het preventiemateriaal van Scharlaken Koord ligt bij drukkerij en uitgeverij Buijten & Schipperheijn, Amsterdam. Geplaatste boekorders en bijbehorende verzending worden door hen verwerkt. Heeft u een download gekocht, dan krijgt u deze binnen zodra de betaling is verwerkt.

Verzendkosten webshop
Wij hanteren standaard verzendkosten van 1,95 euro, ongeacht hoeveel producten u bestelt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

Algemene contactgegevens
Het is mogelijk dat er iets met je bestelling via onze webshop niet goed verloopt. Of misschien heb je een vraag over een product of een donatie. Al je vragen en opmerkingen kun je richten tot de afdeling Communicatie van THDV, communicatie@totheildesvolks.nl. Wij beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk en in elk geval binnen twee werkdagen.

KvK 405 30 233  - THDV

Terug naar boven

thdv.nl gebruikt cookies op de website. Analytische cookies laten ons geanonimiseerd zien hoe men de website gebruikt. Met die inzichten verbeteren we thdv.nl. Lees hier meer